Premi Ramón Cavaller al Millor restaurant de Cuina local 2015

Esteim d’enhorabona!

El passat 12 de febrer, l’associació de Periodistes i escriptors gastronòmics de Balears, en la seva segona edició, van fer entrega dels premis gastronòmics, objectiu el qual es fer públic el reconeixement de la premsa especialitzada cap a les persones i col·lectius que enalteixen la qualitat de la gastronomia illenca. L’Associació ens va fer entrega del Premi Ramón Cavaller, al millor restaurant de cuina local, reconeixement que ha estat inclòs aquest any. Per nosaltres es tot un orgull i ens sentim molt contents amb el guardó, que premia el treball iniciat fa 30 anys per Josep Lluís Moll, i que des del 2012 hem agafat nosaltres, amb la clara idea de seguir amb la cuina tradicional de menorca i l’ús del producte local.

Premi Ramón Cavaller al millor restaurant de cuina local 2015

Es un premi al treball iniciat fa 30 anys per Josep Lluís Moll, i que seguim nosaltres amb la mateixa il·lusió amb la que ell va començar.

 

Entre els altres guardonats, estava Victor Lidón, del Restaurant Ca Na Pilar. Ens alegram molt per ell, primer per la seva aposta de cuina personal, i segon perque també es un restaurant de referència al nostre poble. Així que, as Migjorn, l’alegria es doble, amb dos restaurants premiats.

Els altres guardonats van ser Patrick James i David Coca, premi al millor cheff 2015; Llorenç Coll Moll amb el premi al millor reboster/pastisser; Rocío Rey a la millor Sumiller; a Agroxerxa per la millor promoció del producte local, al Bananas de Ciutadella com a  millor Bar/Gastrobar i el premi a la trajectòria professional a Josep Caules Benejam. Un autèntic plaer compartir premi amb tots aquests professionals, i gràcies a l’associació de Periodistes i escriptors gastronòmics per atorgar-nos aquesta distinció. Sens dubte, un motiu més per seguir amb el nostre treball, i intentar oferir dia a dia lo millor de la nostra terra.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.