S'Engolidor

Restaurant i Hostal a Menorca

Gaudeixi de la tranquilitat i la tradició de Menorca

Reservar habitació o taula a s’EngolidorPrefereixes reservar per telèfon? Truca'ns al +34 971 370 193

4 raons per escollir s’Engolidor

Gastronomia

Al nostre Restaurant oferim una cuina tradicional menorquina, elaborada a diari amb els millors productes de Menorca.

Tradició

S’Engolidor és el punt idoni per descobrir la tradició, la cultura, el paisatge de Menorca. Les nostres habitacions, dedicades a un personatge il·lustre del nostre poble, li faran submergir-se en les nostres arrels, li faran gaudir de la nostra tradició.

Relax

Allotjar-se a una de les nostres habitacions, d’una casa de camp construïda el 1894, es sinònim de tranquil·litat. I, a més, si està ubicada al tranquil poble de Es Migjorn, amb només 1200 habitants, es l’excusa perfecta per desconnectar, per sentir-se com a casa.

Recomanació 

Ens agrada que els nostres clients es sentin com a casa, que gaudeixin de la seva estada amb nosaltres. El nostre major desig es la satisfacció dels nostres clients.

 Horari

Divendres i Dissabte de 20 a 22h

Diumenge de 13h a 15h

Localització 

Que fer as Migjorn Gran 

Platges

Es Migjorn compta amb set platges verges de gran bellesa i tranquil·litat, essent 5 d’aquestes verges i accessibles caminant, en bicicleta o a cavall.

Excursions

Amb més del 60% del municipi protegit, el terme municipal des Migjorn Gran ofereix un gran nombre d’excursions per gaudir de la naturalesa.

Rutes

Si el que cerques són rutes per fer deport, Es Migjorn Gran es la teva millor elecció. Al estar situat al centre de l’illa et permetrà gaudir al màxim.

Activitats

Tant des del poble com a l’urbanització de Sant Tomàs, Es Migjorn Gran compta amb una àmplia oferta d’activitats de Senderisme, BTT, caiac i Rutes a cavall.

Darrers articles

Mostra de Cuina Menorquina

| Menú, Restaurant | No hi ha comentaris

Arranca la 7ª edició de la Mostra de Cuina Menorquina! Del 24 de setembre al 2 d’Octubre es celebra la 7ª edició de la Mostra de Cuina Menorquina, un event impossible…

Exposició Sergio Soto – Menorca Art Gallery

| Activitats, Hostal, Restaurant | No hi ha comentaris

Les obres de Sergio Soto donen la benvinguda als nostres hostes de l’hostal i es preparen per rebre als primers comensals per Setmana Santa. Menorca Art Gallery ens torna a sorprendre amb un…