Menorca – natura, gastronomia i cultura

“Naturalesa, gastronomia i cultura: aquesta illa balear barreja una gran quantitat d’experiències dins la seva seductora línia de costa.” Aquestes són les paraules de l’escriptor i viatger Simon Calder, redactor de la publicació The Independent. I té raó.

Durant el mes de maig el ritme de Menorca canvia, comença el bon temps i l’activitat és major. I això es nota en la gent, en les ganes de sortir a passejar, descobrir cales i gaudir de la bona gastronomia.

Calder, en el seu article, destaca les sortides i postes de sol a Menorca. Des d’Es Castell on surt el sol primer, fins a Ciutadella per gaudir de la bella posta de sol dins del mar. A mig camí ens trobem el poble d’Es Migjorn, on gaudir del sol de migdia a la fantàstica platja de Binigaus.

Si tenim ganes de caminar, córrer o anar en bicicleta, podem recórrer un tram de Camí de Cavalls. Una ruta de 178km que envolta tota l’illa; sender utilitzat antigament per al transport de mercaderies a cavall.

Finalment toca gaudir de la gastronomia, del producte local i de la cuina tradicional menorquina. A una casa típica menorquina, de rajoles vermelles i parets de marès.

Nosaltres, el Restaurant S’Engolidor som especialistes en la gastronomia de Menorca, pel que us oferim un menú especial cada setmana. Variat i complet per satisfer el gust dels nostres comensals.

 

Fotografía: Joan Mercadal (menorcafoto.com)

Font: standard.co.uk

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada