Biel Payeras

Biel Payeras

Chef

Mallorquí, de Deià. Nascut el 1970. Es va iniciar a la cuina baix les ordres del seu pare que tenía el Restaurant Jaume de Deià. Ell el va regentar durant 12 anys, compaginant diferents “stage” d’aprenentatge com per exemple un stage de 3 mesos al Restaurant Arzak. Els darrers anys feia feina a Formentera, i ara está afincat a Menorca, cercant la tranquil·liat i descobrint la cuina menorquina

Francesc González

Francesc González

Ajudant de cuina

Mijgorner. Duu 2 anys com ajudant de cuina. A part de la seva passió que es la música, la cuina li apassiona i li agrada elaborar postres i probar noves elaboracions.

Clara Pons

Clara Pons

Cambrera

La seva dilatada experiència en el sector la fan una persona atenta i responsable. Controla el tempo del servei fent que el client es senti tranquil,ben atès, com a casa

Juana Mª Camps

Juana Mª Camps

Governanta

Cuida de les habitacions com si fossin les de la seva casa, la dels seus fills. Detallista, neta i sempre amb un somriure, donant lo millor per a que els clients es sentin com a casa.

Pere Sales

Pere Sales

Gerent

Jove i entusiasta. Li encanta veure com els clients surten contents de S'Engolidor. La millor recompensa al treball es la satisfacció dels hostes.